En dag i panik

Åtminstone både började den och slutade så. Färdigpackad inför årsmötet. Allt i bilen. Hade i och för sig kommit ihåg några grejor som borde kompletteras. Men eftersom jag är en morgonpigg rackare så såg jag inte detta som något problem. En sväng för förbi expen skulle inte störa tiden.

Men så stod jag där - utanför garagedörren. Låset har krånglat sen 3 år tillbak. Har sagt till hyresvärdinnan att jag säger till när det börjar jäklas oftare. Men det går i vågor. Och jag har tänkt: en vacker dag slår låset till och då står jag där.

Och i morse verkade det rökt. Så jag våldade inte utan sprang tillbak in efter låssprayet. Hann tänka många tankar - vad gör jag utan röstlängd, utan extra handlingar,  utan allt skyltmaterial , utan reseräkningar. Ja. utan allt.

Nå nu blev det sesam öppna dig - och hon öppnade sig.

Allt har gått kanon idag - vilka människor jag har förmånen att umgås med. Kul även med de "nya" kd och centerpartister ( de senare bara två vad jag vet - Stefan och hans Birgitta).

Här får ni lite från dagen. Länk till Thomas foton som finns på hemsidan.
www.folkpartiet.nu

För om dagen började i panik är det inget mot vad det slutar i. Jag hatar när EU (det måste ju bara vara EU:s fel även om vi införde sommartid långt före EU) som stjäl en timme av mig i natt. Som om jag inte hade nog ont om timmar?

Nu ska jag ställa fram klockan en timme och klockan 22.00 ska jag se aktuellt. Och klockan 21.00 så ska jag se Stina och Mona tala om ett liv i offentlighet. Den senare  Sahlin och har nyss fyllt 50. Jag undrar om Stina också tillhörde gästerna på 50 årsdagen - likt Liza Marklund och Gardell. Lizas krönika har devalverats!!

Jag kan också undra om Stina intagit Fichtelius roll. Säger Mona sanningen när kameran stängs för oss andra - för att visas när hon avgår?

Om socialdemokrater tycker jag synd!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Den som sover syndar icke säger jag och erkänner att jag sovit på soffan större delen av kvällen,oh så skönt!Tack alla fina partikompisar för en fin dag i politikens tecken.Jag är så glad att jag blev Folkpartist och mötte er alla.Ett så varmt,öppet och välkomnande parti som både värnar om och uppskattar sina medlemmar,Blåklintspartiet.........

2007-03-25 @ 00:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback