Fågelkvitter och skidor

Vaknade av intensivt pip och kvitter. Starkt högt som genom väggen mot stora vägen. Kunde tro att det var tinnitus- Men det var det förstås inte. Glömmer från varje år hur fantastiskt det är med vårens första fågelkvitter och hur intensivt det är.

Och lyckan förstärktes av skidor på TV. Länge med alla tre svenskarna på G - men just nu klev Mattias Fredriksson av. Dåliga skidor tydligen. Konstigt femmilslopp där de åker slinga efter slinga och passerar stadion gång på gång. Sen är jag så konservativ att denna masstart inte passar mig alls - den ska vara förbehållen Vasaloppet.

Apropå Vasaloppet pratade jag med Jens igår som inte lät så positiv. Det blir till att köra på mossan. Tydligen blidväder där funktionärerna ägnade sig åt att borsta bort vatten!! Är bara rädd att morfars ökända envishet gör att han åker längre än han egentligen orkar. Men det är väl ingen mentalkick att berätta att Mattias Fredriksson tog sin Mats ur skolan.

Nu har även ytterligare en svensk problem - och Expressen är steget efter och basunerar ut att Fredriksson och Södergran jagar medalj.

Problem får även vår nye ordförande i Luleåavdelningen. Redan på tisdag sätts hans Luleålojalitet på prov. Första matchen i slutspelet,
Linköping - Luleå på Cloetta arenan i Linköping. Fast Johan har fått dispens vad avser hockeyn så Östgöte han är!

Själv har jag nu knappat in Jens startnummer i Vasaloppet och kommer förhoppningsvis få rapporter så länge det bär i alla fall. Kul att följa så har du någon bekant så gå in på www.vasaloppet.se  så kan du beställa sms eller gå in löpande på hemsidan och kika. Sök bara på namnet så hittar du startnummer. Jens har startnummer 9341.

Själv ska jag vara på jobbet - förhoppningsvis redan klockan 8. Har en verksamhetsberättelse som jag måste skriva plus läsa in handlingarna till morgondagens Luleå Kommunföretag AB. Och vid tretiden drar jag mot Arvidsjaur för årsmöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback