Flankings kommentarer

Flankings med fleras kommentarer hittar ni på denna länk. För mig som varit med länge kan jag med ett leende notera att vi alla faller i fällan. Även vi folkpartister när vi är de som ombeds kommentera.. Vi kommenterar det media bestämt att vi ska kommentera ( och glömmer grunden) nämligen striden om vem som är mest social liberal. Erik artikel handlar faktiskt inte om det - utan om sakområden där han inte anser centern lever upp till en socialliberal ideologi.

Så småningom får vi säkert en saklig debatt även om dessa frågor. Nödvändigt!

PS/För att ni ska förstå att vi lokalt har mer samarbete än att Karl P erbjuder Camilla sin kavaj ska jag skvallra att jag hämtat länken på Camillas blogg/DS


Kommentarer
Postat av: DN-prenumerant

Hej!
För fullständighetens skull är det kanske läge att länka även till dagens inlägg på DN Debatt av Fp-veteranen Ana Maria Narti med ingressen:
"Partiledningen styrs av sensationshunger och mediedramaturgi"

2007-03-13 @ 09:45:30
Postat av: Ylva Strutz

Jag tänkte faktiskt göra det först - men efter att ha läst artikeln två gånger så kände jag igen den från en tidigare publicering månader tillbak i tiden. Fann inget som anknöt till Ullenhags artikel. Jag tror därför inte den var menad som ett inlägg i pågående debatt och mot nuvarande partiledning.
Men jag kan avslöja i denna hemliga krets att jag i mångt och mycket håller med henne - men förhoppningsvis har vi lämnat det mesta av detta bakom oss.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback