Från vanligvis välunderrättad källa

Från en vanligtvis välunderrättad källa kommer det idag en hel del grodor - eller ankor kanske det heter i tidningssammanhang.

Min kd-adept Birgit Stöckel påstås vara mammledig - vilket hon inte är. Själv tänkte hon krypa tillbak i sängen när hon läste det - för står det i tidningen så är det väl sant?

Och Stefan Tornberg sägs vara huvudtalare vid c-länsårsmöte. Vi kanske ska meddela statsrådet Eskil Erlandsson att "c-länsårsmötet" nog handlar om kd och fp som vid sina årsmöten har en gemensam punkt där Stefan ska redogöra för Ansvarskommitténs förslag.

Lite orolig å Erikas vägnar blir jag när länsordföranden säger att hon är "effektiv och duktig" - ett omdöme som när det sägs om en kvinna ofta kan översättas på annat sätt. Men nu målar jag nog bara fan på väggen i det här fallet.

Och hos fp blir det omvänt. Inte avsatt utan insatta. Åke Cederlund som bett att få lämna styrelsen efter många års slit finns inte uppräknad bland de som ska avgå. I denna snäva krets kan jag avslöja att det förbereds en kupp där han kommer att återväljas - sin avsägelse till trots.

Och krig på kd-stämman och rena gäspningen hos oss - enligt denna vanligtvis välunderrättade källa.

Men vet vet , i de lugnaste vatten. Kan bara hålla med. På en årsstämma kan det bli votering om vilket kommatecken som helst. Det är väl det som är tjusningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback