Grattis Malin och Torkel!

SÅ kul att ni tog hem guldspaden. Och vilken härlig bild. 

Annars blev det en kväll på soffan även för denna Ylva (se kommentar). Och dragit mig länge på morgonen - halvåtta.

Sen har jag suttit och jäklats med telefon - dator för att få över korten. Och i vanlig ordning så har jag så bråttom att när det väl funkar kommer jag inte ihåg vad som var tulipanarosen.

Och sommartiden är här. Obemärkt. Det här är bästa gången. Jag brukar bli riktigt störd att bli av med denna ynka timme. Första åren tog det flera veckor innan jag kom i balans. Naturligtvis var det en form av självsuggestion - det skrev ju så mycket om det i veckor före. Men det där med att ställa om klockan redan vid 7-tiden i går kväll var riktigt bra.

Mindre bra är Skopsundersäkning även om folkpartiet ökat något. Vi ligger som ett pärlband, c - fp - kd, i den storleksordningen med marginell skillnad och på en alldeles för låg nivå.

Mer har jag inte hunnit glo i tidningarna än - men det ska bli nu. Sen ska jag dra mot staden för att sortera upp mina kommunala handlingar. Och se om jag hittar igen svaren på interpellationerna. En om hur kommunen ska använda aldromsorgspengarna som kommer från regeringen och en om varför Tekniska hyr lokaler på "stan" när kommunen har så förtvivlat många. I fredags igen blev jag hejdad på Kvantum av en som hejade på och tyckte vi hade helt rätt i vår kritik.


Ett foto ska jag väl försöka få med här - bara som bevis för att jag äntligen lyckats. Ja - inte med fotot - i den konsten finns mycket att lära. Men att jag lyckats få in dem i datorn. Det har jag ju surrat om länge.

Stefan hos fp

Den var extrem suddig. Det var dock inte Stefan - måste säga att han fick mig att svänga tillbak mot att det här kanske är det nödvändiga och minst dåliga. Och kanske inte så dramatiskt som det framställs av såna som alltid är emot allting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback