Grattis Norge!

Nu kommer han snart - Håkan Edström som tar hela familjen med sig och flyttar till Oslo den 1 juli. Fick just sammanräkningsprotokoll från länsstyrelsen då Håkan förstås avsagt sig ersättarplatsen i kommunfullmäktige.

Sorgligt med sant - Håkan var en person som tillförde oss kompetens på både det ena och andra området. Nåväl - den enes bröd..

Inte nog med att Johan Landströms Linköping utklassade oss med 6-1. Nu har han honorerats till ersättare i kommunfullmäktige. Vilken dag Johan!

Sämre för Kent Ögren - ambulansvården får svidande kritik av revisorerna - verkligheten kanske börjar hinna upp den förträffliga sjukvården som Ögren skryter om. Kanske mer börjar överensstämma med vad många vårdtagare upplever.
NSD skriver idag.


Och när jag ändå är inne på kommunikationer så kan jag inte undanhålla er det faktum att SAS biljetterna på några dagar stigit med för vår del 700 spänn. Har bokat rätt många biljetter den 21-22 april. Igår bokade jag ytterligare en - som då var 700 spänn dyrare. Det KAN ju vara så att det tagit slut med de allra billigaste biljetterna - men mer troligt är det väl att det har samband med att Fly Med tagit slut. eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback