Har landshövdingen i apparaten

Nu har jag hövdingen i apparaten dvs i kameran i telefonen. Men han blev lite suddig han också. Kan dock inte säga om honom som om Stefan att han var tydligare i verkligheten.

Där klev det upp - gubbs efter gubbs och sa samma sak utan någon som helst struktur i sägandet. Inget fel i det de sa - men kändes inte som effektiv användning av tid att sitta och lyssna. PO, Kjell Mickelsson, Mårten Ström och Karl P på rad utan andningspaus mellan.

Jag har ju varit på firandet av landsbygdskommittén 20 år i Sundom. Det var trevligt att träffa massor med människor - fullsatt. Men programmet ovan har ju fått min recension. Det enda tal som var trevligt var Anders Engelmark 87. Han lät minsann som för 20 år sen. Jag minns att vi ibland var rätt less på hans jeremiader i fullmäktige - men nu kändes han som en frisk fläkt.

Och jag tackar särskilt Camilla som ordnat att vi gruppledare fått inbjudan. Fast det blir tydligen bara jag och Karl som ska satsa på landsbygden denna period. Övriga gruppledare inklusive Camilla (?) själv lyste med sin frånvaro.

Men som sagt - ni missade inget.

Och hövdingen får ligga till sig i apparaten - jag är för trött att börja träta med telefon och dator.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roligt att ni var där. Skulle med stolthet ha deltagit i firandet av det som står mig så nära, som tjänstekvinna, men har slutat "ta mindre respekt" prioriterade istället verksamhetsplanering inom landsbygdsutvecklingen. Leder åtminstone framåt, för mig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback