Härliga Överkalix!

Vem var ordförande i Överkalix när jag började. Det måste väl ha varit Maj Larsson. Eller var det någon före Dig Maj? En riktigt färgstark politiker - där nog personvalet fick genomslag långt före det infördes. Många folkpartiröster var i realiteten Maj-röster.

Vi trodde inte att någon någonsin skulle kunna efterträda Maj. Men så kom Assar och Anna-Lisa. Och så kom Roger - som tyvärr ganska snart drog i väg söderöver.

Och så kom Thomas och så småningom Ulrika. Och Göran och Mikael x 2.

Ett axplock av medlemmar i Överkalix - men vad jag vill säga är att ingen är oersättlig - det kommer alltid nya krafter som vill jobba för de liberala ideérna.

Och just nu är Överkalix absolut en av våra spänstigare lokalavdelningar där ingenting sitter fast. Inte någon stor avdelning men med glädje och spänst. Med Judith i fullmäktige - 24 år i år - och med Ulrika och Göran som ersättare. Och representation i de viktigaste nämnderna Soc, Bun och Ks.


Så trevliga allihop att jag verkligen längtar efter Överkalix marknad - om jag nu blir inbjuden?

Här kommer nu foton på några av de våra.

Här är Thomas - nyvald ordförande -Obs! inte bordet mannen längst bak på fotot!
46461-199

och här har vi kassören - absolut den tjuvroligaste kassör vi har inom fp -Norrbotten. Och dessutom kan han det där språket det pratar på Överkalix marknad.

46461-207


Och här viktigaste årsmötesgästen - Sara. Thomas hade gluttat på min blogg så hon var väntad - juice inköpt.

46461-200

Tyvärr kom jag som vanligt inte ihåg att ta fram kameran förrän Sara påminde mig när vi var på väg därifrån. Annars hade jag ju kunnat försöka mig på en gruppbild - övning ger färdighet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback