I Sifos grepp

Föll för en andel i ett obligationsbolag. Det fick jag för att fylla i ett mycket omfattande formulär för ett halvår sen cirkus. Vann jag - nej.

I ett svagt ögonblick kryssade jag i en ruta att de fick återkomma. Och det har de gjort med besked.

Först läste jag Allers och bedömde den. Fick välja en gratis prenumeration, 3 nr. Feminas månadstidning som kom igår. Däremellan har jag hunnit bedöma Årets Runt och då skulle jag välja Må bra - men då fanns inte det valet. Jag tror det blev Svensk Damtidning - skyller på att jag ska ge den till mamma.

Och nu igår - samtidigt som Feminas Månadsttidning - kom ett erbjudande till från Sifo. Nu ska jag läsa Allas och bedöma den - och får välja ytterligare en tidning - vilka som finns att välja på vet jag inte än.

Vad är det som får mig att gå på sånt här? Hur stort värde är de i tidningar som jag MYCKET sällan ens hinner ögna i? Har nog sjå att bläddra igenom de tidningar jag ska bedöma.

Det måste finnas någon gen som säger att jag inte kan missa sånt som är gratis - även om jag inte behöver det.


 


Men Demoskop fick "korgen" igår. Nu har jag lärt mig att fråga hur länge "några frågor" tar att ställa - och vet att de 10 säkert tar 20 fast jag svarar som en kulspruta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback