Jag är bekväm med huset

Jag tyckte jag hittade så fin formulering  när jag och Thomas satt och filosoferade vid lunchbordet på Kulturens Hus.

"Jag är bekväm med Kulturens Hus" - det känns roligt att dit. Som en ny behövlig samlingsplats. Blev precis vad jag tänkt mig.

Visst finns en del små detaljer att finslipa. Trist att folk ska få parkeringsböter bara för att det inte finns en växlingsautomat i parkeringshuset. Eller om den möjligen måste placeras uppe i huset. Sjävl har jag ju inte dessa problem då jag inte törs parkera i parkeringshus. Alla har vi våra fobier.

Kommentarer
Postat av: anke

får jag gnälla lite på det röda huset? det är omöjligt att vara på biblioteket för att få lugn och ro när man ska plugga. det hörs alltid skrik och bus och tanter som skrattar högt ;) (tror dessa rop kommer från entrén och roberts coffee). hur tänkte man när man lämnade öppet rakt upp där vid entrén och rakt upp i mitten av biblioteket??

Postat av: Ylva Strutz

Jag har inte hunnit sitta in biblioteket än - fast jag tror jag satte en lapp reserverat på en av fotöljerna vid fönstret.
Jag trodde alla studerande "ungjävlar" (du vet mitt favvoutryck) satt med hörlurar och dunka dunka musik när de studerade. Skämt åsido är det en synpunkt väl värd att ta med - kanske det går att omdisponera i bibblan?

Har du inte blivit faster än??

2007-03-13 @ 17:06:32
URL: http://strutz.webblogg.se
Postat av: anke

har inte blivit faster än. bebisen verkar inte vilja komma ut.. men den som väntar på nå't "gott"...

2007-03-13 @ 17:42:16
URL: http://anke.blogg.se
Postat av: Ylva

Inväntar nog min födelsedag den 26 - eller att i alla fall få samma stjärntecken - det byter väl den 21?

2007-03-13 @ 19:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback