Jag trodde vi var för turism

Men här kan ni läsa att ni ska skapa utbildning mot turism. Kurirens nättidning. Själv har jag varit till relaxrummet i källaren på solsemester.

Kan konstatera att det är nära både mellan magen och rören och tissarna och rören. Måste vara gångjärnen i locket som börjar vara utslitna. Tror ni inte det?

Dagen har bara i vanlig ordning rusat på - men jag känner att jag fått undan en del.

Trots att det blev två timmars lunch idag. Bjöd Gerd på lunch. Hon har fixat en del åt mig så jag är nog minst skyldig henne en lunch till. Även om jag måste falla in i kören av dem som tycker att maten kunde vara bättre.

Verkar vara när det är mycket konferensgäster som det blir någon enklare, billigare variant av halvfabrikat. I tisdags tog dessutom "fiskpinnarna" (okej då - panerad fisk) vilket ställde till de för en del matallergiker som inte fått något särskilt eftersom de angett att de kunde äta fisk.

Sen kan jag undra (fick tipset av en gammal partikamrat) hur många som smyger med i den stora hord konferensgäster som ger sig på buffén?

Nå nu ska jag i alla fall ge mig av hemåt. Har några lappar med mig på samtal som måste ringas på kvällstid. Två närmare bestämt. Jag har börjat göra såna begräsningar och inte alltid jobba efter måttot att hinna med så mycket som möjligt.

Jag blev lite skraj när jag hörde om dygnsrytmen som skulle vara 8-8-8 det vill säga 8 timmar arbete, 8 timmar fri tid och 8 timmar sömn. Sömnen kunde vara något mindre det gjorde inget om man la den till fri tid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback