Kliniskt rent från politik

Ambitionen om riktigt slött och ledigt har väl kommit till sin rätt - har sovit till klockan 7. Lite svårt att somna i går kväll - vanligt fenomen om jag int hunnit stoppa näsan i kudden före halv elva. Och lite överdrag blev det.

Eftersom hela helgen ska vara kliniskt ren från politik blir det väl svårt att hitta något att kommentera. 5000 baciller eller noll - det handlar om
rent vatten. Frågan är om vi har vett att uppskatta vårt goda kranvatten?

Har haft en rundtur bland det stora drakarna - DN, SvD, AB och Expressen. Var ovanligt händelselöst om jag bortser från en ren avrättning av en 40-års man som skedde i Vårberg, Så en ska väl vara glad varje gång jag kan konstatera att det är händelselöst i dessa blaskor.

Lokalt blev jag väldigt upprörd när jag läste krönikan i Norrbottens Kuriren "S i hemlig klubb?". Har tydligen släppt in NSD journalist men inte dito från Kuriren. Om det nu inte handlade om ledarskribenterna känns det väldigt otäckt - och vore värt ett "grävande" på nyhetsplats.

Apropå att uppskatta rent vatten - så hoppas jag många också kommer ihåg att skicka en tacksamhetsn tanke till att vi har förmånen att ha två lokaltidningar. Det är långt i från alla förunnat även om vi bara talar om nationellt perspektiv. Fria tidningar i inernationellt perspektiv för för långt - en dag som denna utan politik?

"Fel person blir ny länspolismästare" är i alla fall ett ärende utan politik. Som ersättare i polisstyrelsen måste jag läsa Östmans inlägg på vänsterkanten (som idag heter "i hörnet"). Polisstyrelsen sammanträder först på tisdag - och då blir det väl högläsning ur Kuriren för ledamöterna! Redan i väg skickad till polishuset - finns inte kvar på nättidningen så det går itne att länka.

Och Hilding han är aldrig still. Holmqvist alltså. Nu säljer han Laponia till Kristoffer Lundström. För er som har några år på nacken kan jag berätta att Fredrik är barnbarn till han som ägde den "världsberömda" nordsvenske travaren
Gilldor.

För övrigt noterat jag att det är glädjande mycket platsannonser i våra lokala tidningar!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Är du förvånad över hur de agerar inom S nu förtiden? Inte jag.Men jag funderade extra på hur man behandlar varandra och andra utom partiet då jag läste Kurirens krönika .
Jag funderar på S ofta tilltalar varandra och andra.Jag funderar på känslan man får av det som ofta är skrivet.Måste man vara elak?
Jag studerar och följer allt detta med ett nyvaknat intresse,mycket intressant.
Jag ryser in i själen och är glad jag är Folkpartist!

2007-03-31 @ 09:47:01
Postat av: Ylva Mjärdell

OOps..hur S ofta tilltalar varandra och andra,måste man vara elak? (fingrarna slant)

2007-03-31 @ 09:49:04
Postat av: Berndt

Haha! Noterar att din ambition sprack direkt. "Hela dagen kliniskt fri från politik". Klockan 08:41 sprack det - då skrev du bloggen. Och den är ju knappast kliniskt fri...:-))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback