Kommer lägligt

Visst kommer det lägligt att vi gruppledare med flera idag ska gå på kurs och lära oss att hantera det här med brännvinstillstånden.

Anmärkningsvärt tycker länsstyrelsen det är att vi friade Illardo från indraget tillstånd. Bolaget på lite obestånd med restförda skatter. Men i uppräkningen i tidningen så läggs allt till last - även tidigare ägares föreseelser. Lite märkvärdigt eftersom sprittillstånden bygger på enskilda personers utbildning, kompetens och vandel. Men när det passar så tar man fram "syndaregistret" för bolaget.

NSD får skylla sig själv som inte får lite extra reklam - inte har de uppdaterat sin nättidning än.

Själv har jag väldigt svårt att se vad restförda skatter ska ha för betydelse för alkoholpolitiska läget i Luleå?

Ja - så fick ni då veta det - att mellan klockan 10 och klockan 15 är jag på kommunhuset. Sen har jag en revision klockan 17.00 - Bostadsrättföreningen där vi har lokalen.

Har faktiskt bestämt - just för en stund sen - att jag ska ta träningsfri vecka den här veckan. Tempot måste lugnas ner - i går kväll kom jag hem strax efter sju - sov/vilade en timme och sen telefonsammanträde. Var så trött att jag var tvungen be Thomas ringa och kolla att jag vaknade i tid.

Apopå träning är det rätt kul - ibland patetiskt - att se hur sossarna tränar i rollen som oppositionsparti. Lite svårt att begripa att Thomas Bodström inte rakt av erkänner misstaget med Egyptierna - fortsätter trampa i klaveret som
Norrbottens Kurirens ledare skriver.

På gågatan i Luleå (skönt man inte hann dit) så manifesterade sossarna och facket mot förändringar i arbetsmarknadspoltiken - inte någon riktigt glöd och go i det. Kanske sossarna börjat tänka i banor att vad gör vi av det här när vi får makten (vilket Gud förbjude att det sker på flera mandatperioder än). Det är ju i samma riktning som Persson var på väg för ett par år sen - jag kan slå vad om att det inte skulle bli någon återställare om sossarna skulle ta över idag. Och damerna Yvonne, Britt och Karin skriver ett inlägg om att de tror på morot inom arbetsmarknadspolitiken.

De var ju bra att det gått ihop om artikeln - så att det inte blev som med interpellationerna i riksdagen. Fyra exakt likadana interpellationer från 4 olika sossar. Partikansliets karbonpapper!


Det är onekligen lite Bambi över sossarnas oppositionspolitik. Och vad var det nu hon hette som skulle bli partiledare? Och var finns hon?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback