Måste jag höja tonen?

Ingen som kommenterar någonting - måtte vara som med Hans Lindblad - jag är nog för snäll.

Men svårt att vara annat så stor enighet som rådde på PTU i morse. Jag behöver knappt längre ironisera över att folk inte kan passa tiderna. Det funkar rätt bra nu. Bara en person som konstant stör med sen ankomst när vi andra börja sammanträdet. Men för att inte bli tjatig är det nog bättre att skriva när vederbörande passar tiden.

Den nya ungdomspolitiken - som är i sin linda och informationen var inte heller så omfattande - och kändes inte helt ny. Men Maria har lovat att intervjua oss i ämnet.

Sen var det folkhälsa för hela slanten - fast arbetet går trögt. Och rapport från lokala BRÅ och handlingsplan mot klotter.

Och Börje är alldeles övertygad om att det var måndag för ca 6 veckor då han läst FN rapporten om klimatförändringen och höll en lång monolog för oss som gjort att det nu blir en informationssatsning om växthuseffekten och hållbar utveckling. Och Malin mässar lika idogt att det här arbetet på börjades redan med förra miljönämnden.

Så friköper Luleåbo fyra tomträtter. Frågan om varför kom och Karl hade en lång utläggning och vinna vinna för alla. Annars hade jag tänkt skrämma kamraterna på vänsterkanten med att det säkert skulle bli lättare att sälja.

Några Eu ärenden - sen var det slut. Redovisningen av sista medfinansieringsärendet innehöll en skrift där jag räknade till 40 foton varav 37 var män. Förvisso hade höga potenteter typ Lorentz Andersson fått komma med i några versioner.


Utsläppt från kommunhuset med bara ett par streck batteri på telefonen började tidningarna jaga om inköpsärendet som var stort uppslaget i Kuriren. Det samtalet fick ett abrupt slut.


Vilket det här skrivandet får nu också - för ned nyvalde ordföranden i Luleåavdelningen - Johan - pockar på uppmärksamhet.


Det blir väl några raders sammanfattning av dagen på min kammare i kväll.


I alla fall vill jag tacka livet - det finns egentligen väldigt få skäl att gnälla för det flesta av oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback