Och herre GUD!

Jag hänger uppenbarligen inte med. Karl Petersen ny ordförande för Kommunförbundet. Hur mycket orkar han med egentligen? Har för mig - med tanke på rubriken - att han är ordförande i Kyrkliga samfälligheten också? Eller i alla fall något i den branschen.

Fyra basbelopp räckte tydligen inte för Bo Johansson, fd kommunalråd i Älvsbyn. Hörde rykten om att han minsann inte tänkte jobba idellt för Kommunförbundet. Han är ju arvoderad som ordförande för Polisstyrelsen också. och med tanke på att jag erhöll 1.450 kronor för ett kort sammanträde med nämnda styrelse kan jag ju förstå att basbeloppen fort äts upp.

Nå kul i alla fall - ännu "kulare" nu - att jag i alla fall får revidera mitt eget kommunalråd!


Sen hörde jag skvaller från annat håll att det inte bara är internt i Luleå som moderaterna gläfser på varann. Det får vara någon måtta på vad ett riktig moderat sluter för "nya moderater" till sitt hjärta! Tydligen "lite" olika åsikter mellan kommunalrådet (m) i Boden och den presumtiva ko(m)munalrådskandidaten i Gällivare. I Friska Gällivare där de hade nya moderaterna långt innan begreppet var nationellt.

Nu har jag just missat TV-nyheterna och får invänta Aktuellt. För oss "konservativa" där det bara finns Rapport eller Aktuellt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback