Och lite till apu

Så har jag avätit en god kycklingsallad tillsammans med CK. Samtidigt som vi välvt "omstörtande verksamhetsplanering" för folkpartiet i Luleå. Mer om det kommer längre fram i vår.


Egentligen var det inte särskilt mycket mer kvar på ärendelistan. Ett bidrag om 25 000 kronor till Sveriges Nordkalottkommitté. Ett sånt där ärende som vi som varit med ett tag bara rullar igenom - men som våra nya damer och herrar ville ha mer redovisning kring. Vilket naturligtvis är rätt och riktigt. Det är bra med nya nyfikna "kvastar".


Två utskänkningsärenden av vilka ett var riktigt intressant. Kårhusrestaurangen som föreslogs få behålla 03.00 som det tidigare tillståndet. Trots att polisen förordade 02.00. Handläggaren och polisen går i otakt alltså - men det avslöjar väl framförallt att sossarna backat i ärendet om serveringstiderna. Återrmissen som vi drev igenom med votering förra sammanträdet innebär att eventuellt nytt förslag inte kommer med mindre än att det finns en överenskommelse mellan krögarna. Helt rätt väg att gå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback