Presskonferens avverkad + druckit lunch

Nord Nytt "hotade" att göra reportage om mina "dryckesvanor". Lovade att vänta till sist på intervju eftersom jag bara skulle dricka lunch i dag.

Och som svar på vad jag ätit till lunch blev det "druckit c-vitamin".

Byxorna skaver - nödvändiga åtgärder.

Allt nog var intervyn något av det snuttigaste jag varit med om. Vad tycker du om att feriejobbet räddats? Och som vanligt hade jag svarat på alla tre frågorna i första svaret - fastän det var kort och koncist - hoppas jag. Nåväl det kanske ska med som inslag i någon inslag av större dignitet - med kommunalråd och så.

Och trots stor enighet om indragning av alkoholtillstånden tuggade Börje om hur mycket restriktivare hn är och har varit än vi andra. Kommunalrådet lätt irriterat även om han behärskar sig bra.

Nu har jag druckit min lunch - vilket inte är samma dryck som de ärrade gamla journalisterna i Klara kvarteren som någon journalist uttryckte det. Vilket tydligen var gin och tonic. För min del var det Nutrilett med skogsbärssmak.


Nu väntar ks - jag hinner tyvärr inte rada upp vilka ärenden vi har. Men någon form av rapport kommer väl till kvällen. Kommunstyrelsen är ju offentlig så därifrån kan man berätta rätt fritt. I utskotten finns någon form av överenkommelse att vi i alla fall inte ska citera varann utåt. För att få ett lättsamt klimat där inte varje ord måste vägas på guldvåg.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback