"Rockade loss"

Började med Morgonrock i morse - på landstingshuset. Ettans grupprum var fullsatt vilket väl kan vara cirkus 25 personer som kommit för att lyssna till IUC:s betydelse för småföretagen och tillväxten i Norrbotten.

Erik Björkman styrelseordförande för IUC redogjorde för deras verksamhet. TBN-metoden var nyckeln. Tillväxt i Befintligt Näringsliv.

Intressant - men nog finns mycket av samordning mellan olika aktörer att önska än. En åtgärd i den riktningen är den gemensamma hemsidan:
http://www.finanspartner.nu/


Och visst vill jag ha mer argument för deras framgång än att de presenterar låga resultat staplar 2003 och dito höga staplar avseende  2005 för de företag som medverkat i TBN-projektet. Det finns ju faktiskt något som heter konjunkturer och omvärdsfaktorer också.


Men värdefull kunskap att ha med mig.


Passade på att åka med pet-flaskretur och tidningsdito efter mötet. För att få plats med grejorna inför årsmötet i morgon.


Gav mig faktiskt tid idag att läsa Norran - och de hade faktiskt lyckats uttrycka precis det jag känner för Ordförande Persson programmen. Med 5 ord säger rubriken  allt.

Faktiskt tycker jag lite synd om socialdemokraterna efter den här serien. Inte ofta jag länkar till Mårten Ströms sida - men jag tror många tänker och känner som Mårten. Jag är ju konstig - men jag menar uppriktigt att jag nästan kände mig personligen kränkt att han kunde lämna ut sina partikamrater på det där viset. Fast Thomas påminde mig om Kjell Olof Feldts avslöjanden i sin bok.

Fast det var nog den ovanliga formen - som också diskuteras i ledaren ovan - som gjorde det.


Normalt sett håller jag hög integritet på vilka som ansöker om medlemskap i folkpartiet - och vilka som är det också. Men eftersom David själv nämner det på sin hemsida och bland annat Migelle redan gratulerat oss vill jag hälsa David Svenn varmt välkommen till oss i Folkpartiet. Jag hoppas och tror att du kommer att trivas i gänget!

Även om jag förstår att jag får en konkurrent i att blogga ofta - därmed avslöjas att Davids blogg redan fanns med på min bloggfavoritlista.




 


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Oh vad roligt!!!Jag önskade det,tänkt att det blev så.Underbart,helt underbart!

2007-03-23 @ 17:53:09
Postat av: Ylva Mjärdell

Välkommen med stor och varm kram David :O)

2007-03-23 @ 17:53:41
Postat av: Ylva Mjärdell

Oh jag glömde nästan men din rubrik påminde mig ;O)
Åter hemma efter utbildning med byggnadsnämden.Fantastiskt trevligt och lärorikt.
Alla dessa duktiga och kunniga tjänstemän som så generöst delar med sig av sin kunskap och erfarenhet.Alla generösa och trevliga politiker oavsett partifärg med en toppenfin ordförande´vid namn Kaj Hedstig i spetsen(honom skulle jag vilja värva till Folkpartiet).Min underbara,kloka och godhjärtade kamrat och mentor Nils Gustav Ökvist.Tack allihopa!

2007-03-23 @ 18:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback