Ryggen på benen

Jag l benen på ryggen och stack från mor och far. Där var framdukat för sex personer exklusive mig. Och våffeloset nådde nästan ut på bron. Hallon, jordgubbar och grädde därutöver.

Så jag tog en hårdbröd macka och drog innan gästerna kom.

Nu har jag läst sammanträdeshandlingarna inför morgondagen. Det var ett gigantisk inläsande om psykiatrin. Svårt med mycket termer men viktigt och intressant.

Och först på morgondagens agenda står "information om aktuella inköpsfrågor". På kommunfullmäktige på eftermiddagen har vi också ett ärende där "världens bästa inköpsavdelning" lyckats tvinga fram ett både olagligt och dyrt beslut - om alkolåsen. Fast egentligen har politikerna övertagit ansvaret i den frågan - det hade gått att göra om upphandlingen som vi i Folkpartiet krävde.

Vad Mattias abrovinkel med att hyra ut alkolåsen för 1 krona innebär förstår jag inte. Ska bli spännande att höra - vad de moderata tankarna bakom det är. Det var otydligt vid ks.


Nu lägger jag benen på ryggen igen - denna gång för att förpassa mig till bygdegården i Sundom och firandet av 20 år med landsbygdskommittén.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback