Så övrigt på fullmäktige

Det saknades dessvärre ledamöter redan när vi började. Jag var lite disträ under uppropet. Kom nämligen på att jag faktiskt inte läst interpellationssvaret från Karl P. Men någon uppmärksammade mig på att ett parti saknade en ledamot redan vid starten. Möjligen kan det varit fler.

Och det var ju det stora sammanträdet när samtliga revisorer var på plats för att avlämna revisionsberättelsen. Till och med Rättvisepartiet har nu anslutit sig till etablissemanget och har en plats i revisionen. Och Lotta Lindgren hon kom minsann ihåg att jag fyllde år - vilket jag avslöjade vid revisorsträffen för några veckor sen.

Och en av revisorerna avslöjade att han minsann läste min blogg - ibland flera gånger om dagen. Hoppas det inte skadar hans oväld. Konstigt ord - ser ofta konstiga ord nu för tiden - som jag undrar om jag stavar rätt. kanske en åkomma som beror på att det blir många ord skrivna. Det är säkert bra minnesträning.

Nåväl revisorernas närvaro utlöste i alla fall en rätt lång debatt om årsredovisningen så vi höll på med den till klockan var 15. Och så var det fika.


Det kommer mera!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback