Skottpengar på vem?

Regeringen har fattat beslut i dag har jag förstått. Har suttit i sammanträden och överläggningar hela dagen så jag vet inte riktigt vad beslutet innebär.

Fast kanske ändå - tydligen så ska utländska jägare inte ha några restriktioner utan kunna komma och jaga här på samma villkor som svenska jägare. Trots att samma förmån inte gäller svenska jägare i andra länder. Kan det vara så att det främst handlar om norska jägare?

Hoppas det är tillåtet att inte vara så intresserad och initierad i frågan som kommunpolitiker. Och så jägardotter jag är.

Ja, jag har bara tagit del av detta via ett mail från en av mina jagande väninnor.

Undrar om inte flygledarna kan känna sig ganska säkra på lördag - då Eskil Erlandsson ska flyga till Norrbotten lär det väl vara honom det är skottpengar på??

Kanske det blir så att Stefan Tornberg blir huvudtalare på "c-länsårsmötet" i alla fall. Det som står i tidningen är nog sant trots allt.

Själv är jag just hemkommen - och har fått veta av vårt ombud på kommunförbundet Norrbottens årsstämma att jag blivit omvald som revisor. Faktiskt ett riktigt trevligt uppdrag där jag har nytta både av att "debet och kredit" sitter i ryggmärgen och min politiska erfarenhet. Och jättetrevlig personal på Kommunförbundet. Och en lugn och gemytlig auktoriserad revisor från Piteå. Och alldeles för gott fika!

Vissa udda uppdrag ska jag vara rädd om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback