Struligt resande ohc

Gjorde en upptäckt nu på morgonen. Fortskrivande ger ju lustiga ord - milt sagt. En del helt oläsliga - men när det gäller bloggen och tidningskrönikan är det något att leva med. Men i morse upptäckte jag att ordet OHC inte går att skriva. OHC blir med automatik OCH när nästa ord påbörjas.

Tack för den automatiken!

Automatik på flygförseningar verkar det vara nu för tiden också. Jag hade nog tur som bara hade fem minuters försening när jag hämtade mina Thailandsresenärer i går. Det är tydligen snarare regel än undantag med förseningar nu. Det finns det som hävdar att de borde vara skottpengar på de "krassliga" flygledarna som tydligen i skuggan av arbetstidslagsförändringen genom utpressning försöker skaffa sig fördelar. Kan inte frågan - så jag ska vara lagomt kritisk. Men det är nog så många uppfattar det - om jag förstod rätt igår av samtal på Kallax med flygplatspersonal och resenärer.

Men med automatik eller ny teknik går det i alla fall att eliminera. Ute i skidspåret i går kväll fick Jens SMS om att hans morgonplan (idag) till Stocklholm var inställt. Eftersom resan skulle gå vidare till Helsingborg - så satt han extra fart under skidorna, for hem, packade och tog så småningom ett kraftigt försenat sista plan till Stockholm i går kväll. Väl framme på Arlanda efter midnatt kom nytt SMS. 8.10 planet till Helsinborg inställt. Skam det som ger sig - ombokning till planet som flög redan klockan 06.00 mot Helsingborg.

Sista rapporten jag har var att han ringde tjugo i sex och efterlyste tidningskrönikan. Så förhoppningsvis är han nu på väg mot Helsingborg. Skam den som ger sig.

Och nu ska jag duscha. Har snart sölat på så att den extra timme jag startade med är förbrukad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback