Tack Ylva!

Äntligen fick jag en kommentar. Tack Ylva. Trodde nästan att jag skulle få börja svära och skriva små fula ord. När ingen kommenterade någonting.

Så tack, Ylva. Även för ditt kloka inlägg. Om fler hade ditt civlkurage så skulle Luleå se annorlunda och bättre ut!

Härligt att kunna meddela Dig att du föreslås som ersättare som landsmötesombud. Fast Christian K är nog sugen att fara - så han försöker nog hålla sig hel och frisk. Men ni får ju hjälpas åt inför minlandsmötet så du får suga åt dig.

Annars har dagen förflutit i högt tempo. Och frågar någon vad jag gjort så måste jag nog få fem minuter att tänka efter. Men mycket kontakter med yttervärlden - både telefon, mail och besök. Det är nog alla besök som gör att jag inte har behov att prata med mig själv på bloggen så ofta. Träff med Frida Johansson Metso - vär nya förbundsordförande för LUF. Telefonmöte med valberedningen. TV4 har varit och gjort intervju om interpellationen angående tekniskas nya lokaler.

Men vid ett "lyssnande" telefonsamtal knappade jag in några andra bloggar och såg att Mårten fyller jämna år på lördag. Grattis! Och att Erika tror att centern också ska ha sitt årsmöte på Hotell Nordkalotten. Det tror däremot inte jag. För Stefan ska öppna och hälsa välkommen påQuality Hotel och sen kommer han till oss.


Själv har jag slutit fred med partisekreteraren. Nä, vi har inte grälat om politik - bara en annan liten grej - som kändes stor då den hände. Men Erik kommer att bli - för att inte säga är- den allra bästa partisekrterare vi haft. Även om jag inte kan räkna dem alla - i alla fall inte namnge alla under alla mina år. I Norrbotten har vi alltid haft ett gott öga till Erik - vi efterfrågade honom ofta även mellan tiden som populär Luf ordförande och maktpositionen partisekreterare.

Mitt bad är stängt! Skrev jag det igår? Åtminstone blir det för tufft idag att först åka till Sunderbyn, sen till Alvik och så åter staden. Jens är nämligen på väg med fars gamla upprepade Volvo 76 års modell (skattebefriad och besiktning bara varannat år) till Sunderbyn. Och ska sen återbördas till Alvik.

Det får bli till att nöta på lägenheten i kväll! Måhända jag hinner höra av mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback