Tacka änglarna

Medan mitt hår torkar och jag anpassar min avfärd för att få en kaffekopp hos mor och far klockan 12.00 hamnade jag framför datorn.

Passar på att tacka alla änglar som hjälpte mig med det praktiska i går. Har aldrig haft så många hantlangare som under ledning av Karin donade runt mötesbyrån.

Och när det bara återstod att rigga ned "pinuppan" utanför så hade redan Gunder fixat det medan han väntade på hämtning av sin fru.

Såg på kd-magnus blogg att han tyckte fp slutade skumt tidigt. Halvfyra och från klockan tio vet jag inte om det är så särskilt skumt tidigt. Inte om vi vill att de ska komma tillbak nästa gång i alla fall. Många av dem har ju ett antal timmar i bil innan de når hemmets härd.

Fast vi har ett käckt gäng som faktiskt fortsatte redan klockan fyra med nätverksträff för Liberala Kvinnor. Lite omstuvningar på central nivå - nu förbundsordförande. Vice Inger har gått in efter Solveig som lämnat under pågående år. Landsmöte och nyval av ordförande väntar i maj.

Byte av ledartröja även på länsnivå. Charlotta trappar ner för att hinna med nyanlände Alfred. En Alfred som fick stå ut med att ett antal jollrande tanter inklusive mig själv petade på honom.

Ny ledartröjan är Theresa P från Luleå. Hon och Kicki L blev också valda att åka till landsmötet. Efter mötet gick vi och käkade och hade trevligt på Österns Pärla.

För att återgå till kd-stämman - som förutspåddes bli stormig - så levde den tydligen inte upp till det.
Magnus var i alla fall rätt nöjd. Annars var lokalen vald för att både passa vassa tänder och ylande: Vargen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback