Trodde absolut att jag var nykter!

Till jag "landade" utanför hemma - och skulle ta ett foto av månen. Den hade slickat mig i nacken hela vägen från Arvidsjaur.

Och när jag stannade bilen i Sunderbyn tänkte jag att den ju är lika vacker här som där. Och försökte fånga månen. Men "han" slingrade sig hela tiden på linsen - gjorde krumbukter. Så tyckte jag ha "honom" uppe i högra hörnet i en riktigt klar bild. Men kolla in kompisar vad det blev:

46461-204

Så det ser väl ut som godnatt?

Det var väl så här det såg ut för Jens när han klev av i Oxberg efter 6,2 mil. Fast han sa att han bröt för att hinna med flyget. Det vill säga kompis Erik (som körde så fort att han fick medalj) skulle hem med flyget och Jens visste att han hade en limit på 18.30 för målgång - och prognosen i Oxberg var 19.15 - så det var bara att ta sin mats ur skolan. Fast han lät inte ledsen för det. Påstod att loppet varit som en Kalle Anka film där han fick stanna och dra vallan av skidorna.

I alla fall var det trevligt i Arvidsjaur - och hur stort har inte Laponia blivit. Och när jag kom hem hade Birger skickat uppgifterna han lovat.

Vilka pålitliga kompisar man har!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback