Trot eller ej!

Men faktiskt har jag legat ända till klockan 8. Vaknade förstås vid halvfemtiden - kändes behagligt mör i kroppen efer massagen. Så jag har legat och känt efter vart krämporna flyttat. Riktigt skönt i rygg och axlar - och ischiasonda har flyttat från vänster till höger ben. kanske flyttar ut ur kroppen om jag unnar mig mer massage?

Lite frustrerad blir jag när Bo
Östman skriver "När hon dessutom svara för länets bästa och överlägset mest nyhetsmättade politikerblogg har positionen ytterligare stärkts"- Hon - det är jag det. Och ska bloggen vara något jag trivs med får den inte styras utifrån. Men visst blir det lite maktpåliggande att leva upp till sånt.

Så därför har jag bestämt mig för att lägga ned bloggen - till i kväll någon gång. Ni är många som kommer att ha ett väl så gott liv utan att veta vad jag tyckte om nyheterna i dagens tidningar.


Fast färska nyheter från Stockholm är att skidbackarna är öppna. Två vita spår omgivet av grön/brun natur rapporterar Lisa och Sara.


Fast jag kan inte undanhålla er denna bild som jag fcik från vänner Inger S i Nynäshamn. Inger hälsar för övrigt till er alla inom folkpartiet.

46461-221


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Är det bara jag som inte kan se fotografierna?

2007-03-10 @ 19:17:50
Postat av: Ylva

Thomas påstod i går att det bara blev kryss. Undrar om det är någon censur som gripit in? Ser du snödroppen på nästa inlägg?

2007-03-11 @ 05:51:09
Postat av: Gerd

Ja, Ylva S ! Jag gillar att kryssa och också vara nyfiken ,men blev allt nattsvart? Kan det vara så att den nya telefonen har ställt till det ?
Gerd

2007-03-11 @ 09:09:02
Postat av: Mattias Karlsson

Bo 'skvallerpellen' Östman försöker nog bara fjäska för dig så att du inte angriper honom på din välbesökta blogg!

2007-03-11 @ 23:06:48
Postat av: Ylva Strutz

Hej Mattias

30 års erfarenhet säger mig att de brukar vara mer hårdhudade att de bryr sig om sånt.
Fast nå´t jävulskap ska man alltid ana bakom beröm från ledarskribenter. Det är en bra försvarsmekanism.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback