Varför gör han på det viset

Kommer att tänka på Astrid Lindgrens underjordingar - vad de nu hette - när jag läser Aftonbladet. Kvarstår att jag faktiskt tycker synd om socialdemokrater. Mona och Margot klarar nog det här - men jag tänker på att seriöst arbetande lokalpolitiker. Vilket moras att komma underfund om vilken ledare man haft?

Ur det perspektivet är det intressant att läsa dagens ledare i NK: Bara ett (s)pöke?

Och ytterligare en koppling finns på NSD:s insändarsida. "Ge Mona en chans", skriver signaturen Margita Andersson, Sören, alltid sosse.

Det är det "spöket" jag varit med om att slåss mot så länge. Hur tokigt sossarna än betett sig i politiken på olika plan har släktet "alltid sosse" räckt till. Det är samma släkt som Mårtens Ströms "väljrna glömmer så fort" som han uttalade i valrörelsen 2002 (tror jag det var).

Kan vi tro att det är som i Kurirens ledare - släktet "alltid sosse" är på utdöende?


Och så vill jag klaga på nättidningar. NSD som inte har insändarna på nätet (eller är jag dålig på att leta, Thomas?). Och Svenska Dagbladet som inte uppdaterat. Här lyssnar jag på TV och hör om ett förslag där drogtester ska bli tillåtet i lägre åldrar och den hänvisar till Svenskan och så finns det inte där.


I alla fall ett bra förslag - kan du avslöja ett drogmissbruk i tidig ålder - är det att ge den personen en chans att slippa ett liv i förnedring. Tomas Bodström, justitieutskottets ordförande s är förstås emot. Har vi  offrat tillräckling många undomar i (s)nällfällan?


Nu är tiden liden - för påklädning och avfärd mot nya djärva mål.


Kommentarer
Postat av: Gerd Niemi

Appropå Bodström.Han verkar inte accepterat att ha blivit avpolletera som justitsieminister.Svårt för en "Bodströmare"-som inte ens Goran Persson visste hans bakgrund??
YLVA Grattis på födelsedagen! Du har många bollar i luften,men du är ju också KVINNA -och en stark sådan.Veckans citat: Kärlek botar människor,både de som ger den och de som tar emot den.Så, var så god ! Ha en bra debatt i fullmäktige.Jag lyssnar.

2007-03-26 @ 09:58:01
Postat av: maths

och så ska vi inte glömma folkpartiets påhopp idag på regeringens arbetsmarknadspolitik. för inte så länge sen hoppade folkpartiet på centern för deras politik. man blir så matt.

2007-03-26 @ 17:06:20
Postat av: Ylva

Inte ska du bli matt, Maths. Spara kraften och kämpa för det du tror på. Gillar du Littorins förslag så argumentera för det. Vi andra som tycker det är stolligt måste driva opinion mot det. Det behövs förändringar - men vi ska inte kasta ut barnet med badvattnet!

2007-03-26 @ 23:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback