Blir bara trött

Blir bara trött - ser bara "rött" i båda tidningarna. Lite otroligt att 1 maj firandet kan få sånt utrymme. Fast det är ju mest show över det hela - ibland riktigt dålig show - som den med likkistan i Piteå. Där fyra personer - föreställande alliansens ledare - bär på en likkista som i sosse världen ska illustrera att välfärden begravs.

I Kuiren kallades det makabert och visades inte på bild.

Och visst är det fascinerande att kulramen intar så viktigt plats i firandet. Vi var 240 i tåget men sen anslöt 45 under vägen till landstingshuset. Sossarnas tåg i Luleå mycket större än förra året. Förra årets 250 var nog över 300 i år. Glesa led i vänstertåg - endast 24 deltagare. Nu vet vi i alla fall att Jan Bergsten kan räkna till 24. Men Nina fann sig och citerade Sven Wollter. Vi är få i båten men vi har mycket proviant.

Lite ovärdigt är det också att partisekreterare  för moderaterna
Schlingman på sin sida sänker sig till en nivå som möjligen hör hemma hos ivriga ungdomsförbundare.

Härlig motvikt av Christan Krekula och några andra Luf:are.

Trist att det inte går att länka till NSD:s insändarsida (kan någon bekräfta att det är så - så felet inte bara sitter här - mellan stolen och skärmen) för där har en SSU:are skrivit en insändare som verkligen ropar på mer av folkpartistisk skolpolitik. Hon vill lära något i skolan och vill har mer ordning i skolan.

Så tackar jag Nisse för visdomsord från hans mamma:

"Det har aldrig gått att få alla huvuden i en och samma mössa förr, så inte går det idag heller."

Det tar jag med mig till kommunfullmäktige idag.

Kommentarer
Postat av: Berndt

"Det man inte har i huvudet får man ha i benen", sa han som sprang efter tåget.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback