En ny "Oskar Holmgren"

Hinner inte riktigt med att kommentera allt jag skulle vilja. Inte bra för hälsan - det proppar upp. Känns alltid mycket bättre att åtminstone fått vräka ut tyckandet i detta forum.

Och väntar jag så hinner andra proffstyckare tycka till så jag bara kan nicka instämmande. En bra variant för den stressade och/elller lata.

idag är det två riktigt bra grejor som jag inte hade kunnat uttrycka lika bra.
Kurirens krönika "Ny äldre i kläm i Gällivare". Rubriken lite svår att läsa och översätta i hjärnan "Ny äldre...?". Fast då såg jag  "Oscar Holmgren" och fattade galoppen. Tackar Bo Östman för att jag nu bara kan länka för att få sagt det jag vill.

Skrev redan i går i min tidningskrönika en uppmaning till Yvonne och Mona att skrika i frågan. Så här kan ni inte ha det i Gällivare.

En annan sak som jag hade svårt att uttrycka i min tidningskrönika var  moderaten Göran Ahlmans påhopp på Mikael Renberg. Kände bara att det var fullständigt omdömeslöst av en förtroendevald att på det sättet "skipa rättvisa och döma" i en affär som utan tvekan kommer att hamna framför skranket. Tackar Anders Mansten som idag har en insändare med precis det jag ville säga.

Och har ni problem att sova kan jag rekommendera "min" gamla FPU-ombudsman Marie Söderström. det ar några år sen - men jag hade nöjet att ha Marie som arbetskamrat under något år. Baksidan på Norrbottens Kuriren idag - om någon hittar länken till nättidningen kan ni väl lägga in den i en kommentar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback