Ensidig "kost"

Måste erkänna att "tidningsfrukosten" var tämligen ensidig. Och "fiaskot" i VM kommer i skymundand för "fiaskot" i schlagerfestivalen.

Måste erkänna att jag väl inte följde omröstningen helt i detalj. En bara grej att halvaröstningen var gjord - det blev lite mindre segt - men så kanske det varit länge. Schlagerfinalen har inte tillhört mina favvo.

Märkbart var också den ovanliga fördelningen av röster. När fick vi en fullpoängare av Finland senast. Det nordiska länderna brukar ju i bästa fall ge varann någon lite tröstpoäng - grannar emellan.

Nu var det inte alls ovanligt med fullpoängare grannar emellan - kändes onekligen som lite kompisröstning. Vilket nu tidningarna spekulerar och frossar i.

Röstning "öst" mot "väst" ser jag något förslag för framtiden. Och otäckt med Expressens spekulation om vilket segertecken Serbierna använde. Var det  en förtryckargest de använde?

Själv har jag nu degat på morgonen så det känns som tidsnöd. Klockan 13 senast måste jag vara på jobbet och då ska jag ha inhandlat innan. Idag på går aktiviteter hela dan hos fp. Klockan 12 ett gäng som springer ut och delar flygblad, klockan 16. en arbetsgrupp, kl. 18 ett medlemsmöte och klockan 19 vårt uppskjutna Månadsmöte.

Men om jag rappar på så ska det nog bli Hammaren/Näset rundan och kaffe hos mor och far. Avgång mot Luleå planeras till senast 12.00 , pip.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback