Gahrton - en sorglustig historia

Så har Per Gahrton återigen åkt fast för rattfylleri - denna gången av den grövre arten. DN och Aftonbladet.

Sorglustigt att höra hans bortförklaringar. Vid fråga om han inte borde ta itu med problemen - svarar han ett tveksamt ja - men låter förstå att hans problem är den långsamma förbränningen.

Klart en medicinsk sensation på gång. Han var berusad på torsdag kväll och hade inte förbränt färdigt sen fredagkväll.

Dessutom så pass mycket "fylla" kvar att han omdömeslöst nog drack några öl till innan polisen kom. Så att det får lägga ner lite extra jobb på att utröna hur full han egentligen var.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja inte är Per Gharton något "unikum" han försöker som alla andra rattfyllerister bagatellisera det han anklagas för. Här måste straffen skärpas och så
snart det handlar och om grov rattfylla ska ingen med automatik återfå körkortet. Utan att först ha genomgått en ny körkortsutbildning både teoretisk och praktisk och blivit godkänd av besiktningsman.
Tiden utan körkort ska vara baserad på hur hög promille halten är då man åker fast därefter ska denne aldrig få framföra en bil om den inte är försedd med alkolås. Åker man fast flera gånger så efter tredje "resan" så får vederbörande aldrig mer lämplighets intyg för körkorts innehav om jag nu får bestämma.

2007-05-27 @ 15:27:05
Postat av: Berndt

Se Garthon alkolås och munlås. Det mår både han och vi bra av!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback