Hellre jagad av vargar...

än älskad av dig. Undras om inte Arne Weise vände på kuttingen.

Annars bestämde kroppen i morse att det fanns ett uppdämt sovbehov så klockan blev nio innan jag lämnade den goda sängvärmen.

Väl vid datorna slog det mig. Grundlurad av Karin! Igår ville ju Karin i en kommentar veta vilken blodtrycksmätare de lånade ut. En kommentar på ett mycket gammalt inlägg. Och mycket riktigt när jag provade länken så gick den förstås till reklam för en Vital blodtrycksmätare.

Noterade ju för någon dag sedan att erbjudanden om Viagara upphört - nu har de uppenbarligen skapat en ny profil på mig. Försåtligt var det - jag hann undra länge vilken Karin det var.

Från Karin til Kiruna. Om tidplanerna håller - både för Kiruna och mitt liv. Det vill säga om jag får leva ungefär som medelkvinnorna så borde jag hinna vara med om både flytten av stadshuset och flytten av kyrkan. Kyrkan om 25 år - ungefär då Anna och Tobias firar 30 årig bröllopsdag. Kan väl då vara lämpligt för dem att återvända till platsen för "brottet". Men vilken hemsk rubrik "tiden rinner ut för Kiruna" - snarare borde det väl ock vara tvärtom "tiden rinner till för Kiruna!

"Runnit ut" är väl tyvärr mer befogat för Kansas. Kändes overklig när jag såg rubrikerna och bilderna i går kväll.

Och nu känns det som om tiden runnit från mig också - den kluvna känslan att det ibland är skönt att sova länge - superlänge idag - och att förmiddagen då krymper till nästan ingenting.

1½  timme till tolvkaffet - den behövs nästan för att göra sig vacker. I alla fall räcker den inte till mycket mer än det och så plocka lite grann. Den här förbaskade "Inga! som lämnar saker framme över allt. Bara släpper skor och trosor och "besåar"  där hon drar fram.

Det blir en tur till jobbet efter kaffet - "Inga" var framme där också i går på och kring mitt skrivbord. Måste röja efter henne så det blir trevligt för mig att komma till jobbet i morgon.

Och i kväll 21.30 ska säcken knytas ihop - valberedningen. Kräver ett par tre samtal i eftermiddag.

Så ska jag väl se om jag hinner - måste hinna - skicka ut inbjudan till "lilla släktträffen" som vi ska ha i sommar - den 15 juli närmare bestämt - utifall att nu någon perifer moster eller farbror som råkar läsa det här. Och för att någon älsklingsmorbror i Bollnäs inte ska fundera så handlar det om barnbarnen till Naemi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback