Högsommarvärme?

Urban, VILHELMINA.. - 10 grader - nog skulle jag väl önskar lite hottare högsommarvärme?

För då ska jg förhoppningsvis ha tid att sitta på
trappen till Kulturens Hus och lapa sol och äta kulglass. Vi hoppas trappen håller den här gången.

Och plattorna- Willys Sundling påstår att det bara är sopmaskinen som fått beträda dessa. Men här är bildbeviset att han inte säger hela sanningen. Fast bilden är i andra datorn - men om det behövs kan jag plocka fram det.

En konstig sanning som jag tror jag nämnde i går. Roger Jakobsson och PO Erikssons, båda som företrädare för Längmanska fonden försökte i går förringa de 10 miljoner de slarvat bort i Obolplaceringen. Tycker att sign. Olle uttrycker det bra i insändaren om Slängmanska fonden.

Carola Lundgren, godkänd revisor i Norrbotten, kritiserar att regeringen tagit bort den allmänna revisionsplikten. Klart att braschen reagerar negativt - det gör ju deras kaka mindre.

Inte desto mindre tycker jag att det ligger en del i hennes kritik - men jag vill nog syna vad beslutet innebär innan jag är allt för kategorisk. Men visst är det så att det är lagar och regler som är så krångliga att ingen vanlig dödlig kan klara det.

Men revisorerna har också själva som bransch prisat ut sig. Idag är kostnaderna oskäliga för ett mindre företag - det borde ha funnits ett eget intresse i branschen att effektivisera och hitta billigare modeller för de allra minsta företagen. Måhända är det det som regeringens beslut innebär?

Nu ska jag klä mig för att vara häst framför milden (plogen).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback