Ingen bonde!

Äntligen tillgång till datorn. Två program har älsklingarna utsett att se i kväll: Bonde söker kvinna och Sing along.

Ingen bonde skulle flickorna ha till farmor men väl en man. Vad är skillnaden frågade jag. En man han är hemma men en bonde han är bara ute. Försökte med en lektion om vad Lisa borde tänka på inför framtiden.

Men griskkultingarna var söta tyckte både Sara och Lisa.

Annars blir det mest bara bilder i kväll. Bara en kort bakgrund.

Dagen startade med Barnens Hus loppet - 2 kilometer för Lisa och Sara. Hade fortfarande inte bestämt om jag skulle gå eller inte. Efter att jag bett flickorna ta med badkläder utifall att.. jag inte skulle gå så tyckte dom att jag verkligen skulle vara rädd om mig.

Och klokt var nog det. När vi var och vinkade av gänget med Kretsloppare klockan 14.30 så började det störtregna. Vi åkte ut till universitetet för att möta dem också men orkade inte vänta - vi höll på att frysa ihjäl i hällregnet. Och vi tänkte verkligen på Stefan, Camilla, Nina och Glenn som vi skickade iväg ( se bild nedan) och han som nästan bara hade kalsonger som Lisa sa. Vi vet inte vem det var!! Men han missade jag att fota.

Här kommer bilderna - nu pockar tjejerna på min uppmärksamhet igen.

46461-255
Lisa, moster Anke och Sara
46461-257
Samma före loppet


46461-258
Tjejerna före loppet
46461-260

Tjejerna efter loppet

46461-261

Kanongänget från höger och vänster - och Sara visar verkligen vems dotter hon är - även om pappa Jens är i Nice så ska väl någon gen vara med på bild!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback