Inte mogna än

En strålande sol och skirt grönskande björkar mötte mig när jag blickade ut i morse vid halvfemtiden. Dock var jag tvungen att öppna altandörren för att ta in allt detta. Mina fönster är långt ifrån mogna för strålande morgonsol. Dock har den redan tonat ned sig vilket inte alls är nödvändigt eftersom jag snart ska lämna denna utsatta plats.

Det är bara att kavla upp ärmarna - enligt NSD:s horoskop för oss Vädurar!

Kavlat runt i våra lokaltdiningar har jag gjort - och spontant undrade jag hur ledarskribenternas vardag skulle se ut om de inte hade opinionsmätningar att dissikera.
"Ras Mona-effekten?" - en enstaka (tror jag) mätning mot strömmen ger plötligt en halvsida i spekulationerna. Tack och lov för att ledarskribenterna spår men väljarna rår!

Hitler var också folkvald borde vänstersnubben Kalle Larsson som är på TV just nu tänka på när han nu gång påtalar att terrororganisationen Hamas är folkvald.

Det var en lite parentes.

Noterar att jag idag i tidningskrönikan inte markerat var Norrbottens Kuriren slutar och NSD börjar. Jag hoppas verkligen inte att det är något omen om Kurirens uppköp av NSD. Men man vet aldrig - min farmor hade ju lite såna "omen" egenskaper?

Fast då kanske vi kunde få även NSD:s insändare på nättidningen. Sign Ivan skriver idag att när Luleå kommun släcker sin belysning dagtid kommer de inte att märkas någon skillnad. Och då kommer det gå upp ett ljus för en del - ljuset kom inte från lamporna utan från solen! Härligt Ivan, jag håller med dig.

Och idag grattar vi Folkpartiet i Boden till en hedrande bronsmedalj.


Och idag - ikväll - är deadline för våra lokalavdelningars nomineringar av partiledare.

Otäckt med branden i Falun - två döda. Kvarterat Herrhagen låter obehagligt bekant?

idag gäller annars sammanträden för hela slanten. Start med PTU klockan 08.15 - men borde inte ta så lång tid.
13.15 startskott för årets budgetarbete. Slut klockan 16.00. 16.30 sammanträde med förnyelsegruppen. 18.30 styrelsesammanträde med Luleåavdelningen.

Ingen träning idag - men i morgon ska jag göra ett försök igen. Men skorna sitter fortfarande alldeles för tajt - inte bra! Idag blir det av mor ärvda fotriktiga dojor - hur tokigt det än kan se ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback