Jourhavande "kot- och muskelfixare"?

Det blir bara värre med tiden det här. Fy rackarn vad ont har har överallt och styv i hela kroppen - fast särskilt i området strax nedanför midjan - på baksidan om jag så säger.

Misstänker en gammal skada - spricka i korsbenet - som tillkom 1993 men som spökat från och till. Mest från - allt eftersom åren gått - men just nedkylning brukar vara illa.

Dock känner jag då inte att det är självförvållat - jag har haft dubbla skidkläder under vinddressen.

Fast jag kan undra om det är något annat djävulskap i kroppen - i morse - eller var det i går morse - nä - i morse var det - vaknade jag med en bra början till en vagel i högra ögat.

Kusin Kerstin vars dotter jobbar med kosmetika säger att det är mascaran - hennes dotter (som säljer sånt) säger att det inte får vara mer än 3 månader. Själv tror Kerstin att den kan vara 1 år - men sen blir det vaglar.

Fast jag som haft macara askar typ de vi lånade borsten mellan varann - spottade och gned på mascarakakan - vet att vi aldrig fick en endaste vagel då.


Men mitt nödrop var - finns det någon jourhavande "kot- och fläskknådare" typ i morgon?


Kommentarer
Postat av: Krille

Jag utgår ifrån att du betalar en privatläkare själv och av "ideologiska" skäl inte utnyttjar vår offentliga vård och dess resurser. Ty du lever väl som du lär, eller? Liberaler väljer att inte betala avgifter och skatter av ideologiska skäl, men det tar inte emot att utnyttja tex. sjukvården och andra fördelar. Du och Tornberg kan väl förklara varför det är moraliskt korrekt?

2007-05-18 @ 19:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback