Kunde varit värre

Sovit till kvart i sex - och trodde klockan var kvart i sju när jag vaknade. En panikunge modell större infann sig - men när "vinsten" blev hela en timme så känns det lugnt.

Ska vara på TV 4 halvnio och det ska väl funka. De ska göra en uppföljning av gårdagkvällens möte. Någon fler politiker och någon från Luleå män mot våld skulle också vara med - men jag glömde att kolla vem.

Men väl troligen Yvonne Stålnacke - som igår kallades Ylva Stålnacke. Lite svårt det här med namn som börjar på Y tydligen.

Linda Ylivainio har otaliga gånger kallats för Ylva senast vid Europaforum på Kulturens Hus. men värst var Kuiren för några år sen som kallade henne för Ylva Lindavainio.

Värsta resan kommer det också bli för många socialdemokrater -
Skolan blir huvudfråga utropar ledaren idag. "Alla ska med" men nog blir det svårt för CG Carlsson med flera socialdemokrater när de nu ska anamma den folkpartistiska skolpolitiken.

Mera kommentarer efter besöket på TV 4 - vid 10-tiden. Alltså TV4 rekommenderas 09.15 tror jag det sänds.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Vad härligt att polisen tar itu med allvar på mopedbuset som är mer allvarligt än ordet säger i sig.
Vi får inte förstöra samhällets stötte/grundpelare varav rättsväsendet är en.
Vi behöver ge polisen mer resurser,inte bara i ekonomiska medel och mer poliser men så även vad gäller de olika verktyg de kan tänkas behöva.
I mångt och mycket verkar det vara renodlade lagändringar som behövs för att polisen skall kunna utföra ett gott arbete med goda resultat.
Vi behöver fler närpoliser och kvarterspoliser som arbetar med och nära de unga.Polisen behöver synas mer ute i samhället!Vi behöver återupprätta respekten för polisers beundransvärda arbete och ge den vidare till våra barn på ett naturligt sätt.Vi behöver leva som vi lär.Vi behöver arbeta med etik och moral från det barnen är små,man behöver inte vara religiös för att ha värderingar som man lever efter.Utan bra grundvärderingar kan vi inte ha det samhälle alla innerst inne önskar sig,innerst inne vill vi alla vara lyckliga och kunna hoppas.
Jag personligen beundrar och högaktar polisen för det arbete de utför.Många gånger ett synnerligen svårt och otacksamt arbete som inte värdesätts som det sig bör.Stor eloge till polisen men inte minst kram,Fy Fabian vad jag är glad att ni finns!
Hopplöshet är förödande för samhället, för världen. Låt oss hoppas..........

2007-05-08 @ 09:07:13
Postat av: Ylva Mjärdell

En stark och klok kvinna jag sett på tv i dag,den klarast och starkast lysande stjärnan av dem alla.
Med glimten i ögat och pondus som får björnar att backa,du är bara så bra Ylva!

2007-05-08 @ 09:31:50
Postat av: Ylva Strutz

Tack snälla söta Ylva. Skönt bara att slippa se det själv - tycker jag fortfarande är ganska "äckligt". Och hallåan var bara så snygg så jag kom på mig själv att sitta och kolla på henne istället för på de som pratade för tillfället. Beatrice hette hon!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback