Lära nytt varje dag

Crossovermammor  - jag riktigt nytt är det ju inte - men ett nytt ord i alla fall för mig.

Redan Birgits mamma i Parakka var en crossovermamma för över 30 års en. Birgits syster Ullis och hennes dotter Linda är precis jämnåriga.

Att städrabatten kommer att bli en succé siade jag om för länge sen. Jag tror precis som ledaren i Kuriren att det främst kommer att bli äldre som kommer att nyttja det här. Vi var ett gäng som senast i går kväll pratade om hemtjänstens begränsningar. Det är alldeles för styrt vad de ska få hjälp med.

Otäckt i NSD om hur länsstyrelsen lämnar uppgifter till EU om folk som fyllt i blanketter fel. Ser framemot morgondagens artikel med rubriken; Brottslingarna kommer undan.

Otäckt är det också med härvan runt Luleå hockey. Nu träder också Jarmo Myllys fram och hävdar att han också har pengar att fordra av Luleå hockey och att det är placerade i Obol.

Otäckt med mannen från Älvsbyn som kidnappats i Colombia. Sonen Roland pratar just i TV. Blir lite bisarrt med vår härligt  lugna norrbottniska dialekt i ett läge där allt förstås känns hysteriskt.

Missade i går att skicka en namnsdagshälsning till kd:s förre gruppledare Conny - här kommer kramen.

Och stort grattis till Anna Ibrisacig som fyller 40 år på onsdag - vilket är i morgon. Då ska också en annan person gratuleras - men det sparar jag till i morgon.

Hysteriskt fort går också tiden på morgonarna nu för tiden - nu måste jag iväg om jag ska finnas på plats 08.15 dår socialnämnden kommer till budgetutskottet.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Anna har en minst lika begåvad och vacker syster i Sana,som varit min sons lärare och mentor på högstadiet.En underbar människa och synerligen duktig lärare.Hon skulle passa alldeles utmärkt som rektor och ledare för många på en skola tillika är jag övertygad om att hon skulle kunna göra underverk med en "problem" skola.

2007-05-22 @ 12:09:08
Postat av: Anonym

Synnerligen synnerligen,var tog n'et vägen huh?

2007-05-22 @ 12:10:23
Postat av: Ylva Mjärdell

Din blogg bråkar med mig i dag ..hehe..
Kram från Ylva

2007-05-22 @ 12:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback