Litar på horoskopet

Kändes så skönt att Horoskopet idag förkunnade att vi Vädurar jobbat lite för hårt på senaste tiden. Vi måste varva ned så vi inte sätter hälsan på spel.

Tur jag jobbat ikapp hyfsat i helgen. Men Norrbottens Kuriren borde ta oss läsare på allvar och faktiskt också publicera Horoskopet på nätet. Sökte på ordet och hittade denna gamla
artikel. Ni ser ju att vi formar dagen efter era sianden och låtanden.


Oj, voj jag har inte följt det franska valet så särskilt mycket - men jag hör att nye presidenten (namnet har jag inte lärt mig stava än) gärna jämför sig med Napoleon. Får hoppas han inte för Franrike tillbak till Napoleons tid - mycket tyder på att det har mycket att förbättra i nutid!


Om sjökaptener är män i min fördomfulla värld så är kvinnor dietister. Lite kul att bli avklädd - när man tror att man är fördomsfri. i så enkla frågor. "Dietist Kvist" har länge debatterat med en Bert Johansson - om fetter. Blev något snopen idag när "dietist Kvist" visade sig heta Markus!


Och apropå sjökaptener och vatten (vilken härligt långsökt koppling) så kan jag undra hur länge Kurt-Åke Andersson, udnersköterska från Kalix och numera tillika landstingspolitiker (S) ska tillåtas att sprattla utanför nätet. Nu kritiserar han nedläggningen av bakjouren i Kalix. Hur länge tolererar landstingsledningen (läs:Kent Ögren) detta otyg?


Morgonens djup dykning står annars Torbjörn Lidberg, s, Boden för. Han har kommit på det geniala draget att det för högt utbetalda pensionerna till före detta sossekommunalråd har kommit i fokus för att dölja alliansens arvodeshöjningar. Konspiratoriskt på min ära.

Och idag presenteras tydligen Svenskt Näringslivs ranking. Luleå låg vare sig i topp eller i botten - enligt TV. Vi får hoppas på en förbättrad placering.

Själv ska jag i alla fall spara pengar åt landstinget genom att ta mor till sjukgymnasten på morgonen. Och Leif Wikman behöver inte vara orolig - det hade jag gjort även om hon kunnat anlita färdtjänsten.

Annars ska det bli några uppdrag åt medborgare i dag. Kvällen ska ägnas åt tjejouren och mansjouren - på Kulturens Hus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback