Njaaaa?

Nu har jag försökt tänka positivt sen klockan fem - men det känns dystert i fötterna och lederna. Har försökt tänka solen och Stefan Tornberg. Bättre har det blivit men inte tillräckligt.

Nå skam den som ger sig i första taget. Nu är jag duschad och väntar bara på att torka upp ordentligt så ska det bli en omgång med ormsalvan på ben och leder  plus tigerbalsam i ryggslutet.

Jag klär mig i alla fall för start
. Och mycket ska jag klä mig. Stödstrumporna gjorde definitivt verkan - bara inse att det nog är hög tid för det hjälpmedlet. Påstås ju att alla kvinnor borde använda dessa från 40+. Inga män som har de bekymren - men det kanske behöver stöd någon annanstans - vad vet jag?

Stöd i alla former verkar Luleå Hockey behöva. Uppenbarligen är det ju oenighet om huruvida föreningen skött sina åtaganden mot Mikael Renberg. Jag minns att jag tyckte han - Micke - var onödigt sniken vid något tillfälle när han återvände till Luleå. Men efter att ha läst dagens tidningar så är min bedömning fördel Renberg.

Föreningen har ett större ansvar än en enskild att inte hamna i denna pajkastning. Känns inte alls som om alla kort är lagda på borden. Jag behöver inte upprepa det jag själv fått från sportkrönikörerna i
NK och NSD. Ni kan läsa själva och skapa er en egen bild. (Jag hittade inte Malins sportkrönika med rubriken "Luleå måste ha på fötterna" så länken blev en nyhetsartikel istället.)


Väldigt förvånad blev jag dock av uppgiften om hur länge herr oBOl Johansson funnits med i bilden. Oroande på min ära - kan det finnas mera??


Bengt Forsbergs förslag om att för 6 000 kronor få tre veckor mer sommar köper jag rakt av.


NSD alltid steget före brukar far säga - och idag stämmer det. Enligt Kuriren vet man inte var i skogarna älgkalven är medan NSD presenterar bild på att den är hemma i stallet hos en polis. På väg till Vittangi så småningom - vilket jag först tyckte var grymt långt bort. Men det har väl någon anläggning med halvtama älgar där?


Ledaren i NSD "varnar" för nya strider i SSU och ger rådet att lyssna till Jan Nygrens ord från 1981:

"Tala med, inte om, varandra! Först när man skrattar tillsammans kan man fatta bra beslut". Något både för politiken och Luleå hockey att ta till sig.

Nu ska jag smörja liniment få se hur långt jag kommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback