På "andra sidan"

Fick ett mail häromdagen från en kompis som påstod sig vara ungdomen själv - med ett blocktryck på 170/40. Absolut för högt/respektive alldeles för lågt - det första är jag säker på det andra tror jag. Så jag skickade tillbak ett meddelande att han inte skulle använda sig av dessa - troligen omvända - siffror till sina vänner för då skulle de tro att både han och de befann sig på "andra sidan". Trodde han kastat om sifforna och att det skulle vara 140/70. Svarsmailet visade att det var ännu bättre 120/70. Rena tonåringen på min ära.

Kan då förundra mig över statistiken på denna blogg. Dessvärre har totalantalet besök försvunnit och nu finns bara per dag. En röd och blå kurva - den röda ligger högre än den blå - inte förstått att bi bytt regering. Men måhända en nedbruten variant till kommunniv?

Men skulle gärna vilja veta vad siffrorna och linjerna betyder? Den 2 maj var det 93 unika ip adresser och 440 sidvisningar. Förut trodde jag att unika var såna som var in första gången - men allt talar mot det när det är så många.

Men den som lever får kanske veta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback