Rena natta

Rena, rama långa och sköna natta har det varit. Rätt slut när jag kom hem - och stel. det är med att stretcha efter träningen är inte min grej. Fattar aldrig vilka muskler det är jag står och tänjer när jag käckt sätter handen mot väggen och böjer på knät. Jo - det vet jag visst - men jag har ju alltid så förtvivlat bråttom så jag ger mig inte tid.

Stelheten berodde nog lite på kylan också. Trots skidunderställ blev det lite väl blött (svett - inte regn) och kallt för axlarna.

Men efter att ha pratat med Thomas och reflekterat över dagens sammanträden - såg jag nyheter och regionala nyheter. Sen har jag sussat gott ändå till halvfem.

Rena natta i kolboden påstår Östman i sitt Noterat. Det är ju härligt att han är här uppe just nu. Dimmigt, disigt, grått och regnigt - men tända gatlyktor gör varken från eller till. Åtminstone tre månader - 15 maj till 15 augusti - kan varenda gatlykta med fördel vara släckt. Usch - Noterat inte ute på nättidningen. Får komplettera senare med länken.

Ser framemot min första midsommarafton då gatlyset i Sunderbyn inte tänds?

I
NSD påstår det att politikerna sågar förslag om gratis bussresor - nog kan jag tycka det är märkligt att NSD och Sandor så kapitalt missat folkpartiets återrmissyrkande. Men det är väl som den slsogan som alla tidningar använder i eget syfte - Kuriren behövs om sanningen ska fram.

Och familjen Husseini får stanna på Mjölkudden - ingen "deporteing" till Niemisel.

Pråmbrist stoppar färjan - och krogbranschen och alkohollagen förvånar. Tydligen är det Alvina Lindgren som förestår färjan och så också alkoholtilsltåndet. Om jag inte vet fel så är hon sambo med Johan Isaksson som har näringsförbud och som väntar på att dömas i någon ytterligare rättegång - när han blir "frisk" nog att vara i rätten.

Nog kan jag fundera hur det överensstämmer med alkollagens intentioner om att även personer med inflytande i verksamheten ska bedömas ur lämplighetssynpunkt.

Men det ska jag ta reda på idag - med Håkan Auland.

Och nu ska jag försöka pallra mig iväg och om jag hinner ta reda på Åke och Birgit Bergbäck. Det har lånat expen som väntsal i väntan på kalixbussen. Just hemkomna från en semestertripp till Mainau.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback