Riskerar starten på lördag?

Känner att man skulle kunna skriva om mig nu som man skriver inför stora tävlingar. Har hon riskerat sin start nu. Löpet i dag gav inget svar.

Och efter motionen och tolvkaffet jagade jag ett kvitto på fars åkgräsklippare - som han köpt tillsammans med Kerstin för ett antal år sen. Men hur många? Är det dags att byta - eller ska den repas en sväng till.

Kerstin och jag letade i stallet där hon hade sitt arkiv och mor sökte i hemarkivet. På var sitt håll la vi pussel och hittade var sin bit. Mamma hittade inköpet av Stiga Garden 1990 och Kerstin och jag hitta inköpet av Stiga Villa senator - år 2001. Den är alltså inne på sin sjunde säsong. Förr höll grejorna hur långe som helst - numera är de förprogrammerade att gå sönder efter x antal år. Frågan är vad X.et är för den här? Goda råd mottages tacksamt!

Kvantum och fem kassar + hushållsrullar. Hade sån otur att coccosbolle förpackningen sprättade upp och två bollar tullade ut i kofferten - klart jag offrade mig trots att det var mors bollar. Det var mor och fars varor allt igenom!

Väl hemkommer bjöds jag på grönsakssoppa. Jag åt lite fast egentligen hade jag förbrukat 4 poäng förutom coccosbollarna = 5 poäng. Ja sa inget till de andra. (En påse viktväktar godtis med engelsk kola)

Måhända det var därför jag fick för mig att jag i alla fall skulle putsa fönster. Jag tänkte bara ta de i det mest frekventerade rummen - men min envishet är mig både till gagn och förtret. Jag körde rubbet på utsidan plus det högt placerade köksfönstrena även på insidan.

Och ni grabbar som bygger in altanerna till "kuvöser" vet ni hur mycket fönsterputs ni bygger in?

Nu har jag i alla fall ont precis överallt - det var knappt jag orkade upp på stolen och byta batterier i föräldrarnas brandvarnare. Frågan är om det här blev början till slutet för Kretsloppet?

Ont överallt har nog den man som misshandlades i det här
fallet. Och ännu ondare kommer förmodligen 16-åringen få må framöver i livet. Här finns svart på vitt (eller möjligen färg) att han aktivt misshandlat en man. Och ändå försöker försvaret köra med någon historia om att han minsann försökt stoppa misshandeln.

Om han nu har några föräldrar kan jag undra om det sett inspelningen? Om det gjort det och ändå ställer upp på att han ska köra bluffvarianten i rätten - ja då bör det vara medveten om att det gör grabben en riktig otjänst.

Se till att han erkänner vad han gjort, försök få honom att inse att det är fel. Det här kanske är sista chansen!

Och nu blir jag riktigt störd av TV. Såg jag inte fd partisekreterare Stjärnqvist (s) och Vidar Andersson (s) på miljöpartiets kongress.

Och även Maria Wetterstrands stjärna har falnat.
Hennes försök att vara rolig blev inte så kul när hon själv började skratta innan vi andra hört skämtet. Det handlade om att Reinfeldt (om han inte tog klimathotet på allvar) skulle bli som en pingvin på ett allt mindra isflak. Lappen i hennes hand kändes skriven av någon partistrateg - vilket tyder på att även hon blivit en politiker bland andra.

Nu ska jag inta magläge framför TV:n - kan jag ringa Dig om jag behöver hjälp upp?

Och i morgon är en helt ny dag för de flesta av oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback