Rörig rolig förmiddag

Åke och Birgit hade minsann inte sett mitt budskap - uppklistrat på ytterdörren. De hade stupat på soffan och sovit ända till AG kom kvart i åtta. Men när jag kom hade de i alla fall fått sig te och en macka.

Skjuts till busstationen - for och tankade bilen. Sen blev det lite dittan och dattan med uppsortering av kommunala papper - som inte är klart än.

Hämtat våra kuvert till Vårruset. Och så passade jag på att göra lite privata ärenden. Två träningsoveraller till far. Och så kan jag ju inte komma hem utan "presenter" till mor heller så det blev hemlån av tre stycken jackor.

Och vart tiden i övrigt tagit vägen står skrivet i stjärnorna. Nu har jag i alla fall ätit lite provisoriskt med lättfil och mackor.

Och pratat med Maria Salmgren - jättetrevligt att höra av henne. Hon verkar trivas lika bra med tillvaron som jag själv gör.

Jo - apoteket också - vet inte om jag så väldigt "torr" ut för det kom en expedit och ville demonstrera fuktbevarande hutlotion. Fast jag smörjer aldrig med sån där smörja. Vår herre har utrustat mig med en allt igenom tålig och lagom hud i alla fall. Tur att något är lagomt på en i alla fall.

Men jag köpe Glucosamin - om det nu heter så. Ska vara undermedlet mot att förebygga atros och sånt.

Allt som kan göra leder smidigare inför helgens utmaning. Flickorna har fått sina startnummer till Barnens Hus loppet och jag till Kretsloppet.

Fast fusk - vi får inga inbyggda tidtagningschips i våra nummerlappar - det är bara storpojkarna och storflickorna som får det.

Men jag läste att det fanns en "korvmoj" där ute vid målområdet på universitetet. Så tuppjuck ska det bli!

Nu ska det bli polisstyrelse. Ska bli spännande att se vilka nya som kommit för moderaterna och kd. Och om jag får tjänsgöra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback