Säker i sadeln?

Läste på Erika Josbrandts blogg att hon varit i Stockholm på valberedning. Hon spådde att Göran  satt säkrare på tronen än "Leijonkungen",

Fast det var väl innan hon såg dessa
opinionssiffror.

Nu tillhör jag dem som tror att partiledarnas ögonbryn, skor, läppstift  eller slipsar inte har SÅ stor betydelse som en del vill hävda. Jag tror det är en eftergift åt den rubrikjournalistisk som bedrivs främst av kvällspressen.

Men det finns inget så nervöst som en nervös folkpartist - har någon sagt  - så det skulle vara intressant att veta hur de som hade så bråttom med avsättandet av Lars resonerar nu?

Minus 1,1 - allt mätt efter Leijonborgs avgång - och med en ganska tydlig kandidat. Kanske dags att spana in kandidaternas ögonbryn?


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

En ´duktig och synnerligen gullig sköterska som jag ofta jobbar i hop med sa i dag att förr sa man att en Folkpartist är en religiös moderat!Jag började skratta riktigt gott då jag aldrig hört uttrycket eller kanske inte tänkt på det desto mer förr.Efter många,långa och goda skratt frågade hon mig så allvarligt: -Är Ylva Strutz bra? Gissa vad jag svarade ;o)
Vad det är underbart med människor och att vi alla är så olika!Var upp med tårta till tandläkaren och sköterskan.Han var sannerligen lika vacker i dag också denne brunögde och varma man.Trevlig helg till alla religiösa moderater och alla andra likaså!

2007-05-04 @ 22:30:33
Postat av: Ylva

"Gudelig" eller inte - gullig är du i alla fall.

2007-05-05 @ 10:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback