Samåkning i den högre skolan

Hela den borgerliga alliansen transporterades ut till Sjöfartens Hus (hette det så?) genom Mattias Karlssons försorg. Camilla upphämtad på länsstyrelsen och Erik kom hit till mig.

Skulle väl nästan ha gjort Annika Eriksson nöjd - men hon är väl inte med i Kommunföretag AB - vars styrelsemöte var förlagt ute hos hamnen. Eller egentligen var väl besöket riktat till Bogserbåtsbolaget AB som ju ingår i Kommunföretag AB som dotterbolag.

Jättetrevliga lokaler - jag har förvisso varit där förr - flera gånger. Även när det var rätt nytt - vilket av Leif Åbergs föredragning visade sig vara 17 år sen.

En liten känga till Tekniska eller eget beröm - vet inte men Leif ville vi skulle notera att det var välskött - och att det var de själva som skötte det inte Tekniska.

Thomas har överlevt valberedningens sammanträde som pågått från 09.00 till 14.00. Först runt den 14 juni kommer de att presentera sitt resultat. Nu skulle väl vidtalning av ett antal "pusselbitar" vidta.

Med anledning av ett mail från Bo Hultin - vill jag vara förtydliga att påminnelse att ta sandhinken med absolut inte var riktad mot honom - vilket han nog förstått. Men om någon av er andra uppfattat det så - så vet ni bättre nu.

Fick en redogörelse från Bo som var väldigt intressant - som kan förklara att en del talar om Gunnar Selberg "som han som kallar sig centerpartist". Förhoppningsvis får ni se ett debattinlägg i NSD som Hultin skickat in.

Här kommer två foton från hamnen. Jag hoppas det inte var fotoförbud där ute. Å andra sidan brukar mina bilder vara så otydliga att det säkert isåfall inte gäller mig.

46461-269

46461-270

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback