Strutz Färdtjänst

Här lämnar Strutz Färdtjänst av sin kund - och Leif Wikman eller om det nu är Kent Ögren kan räkna hem pengarna. Håll tillgodo!

46461-247

Men jag måste tillstå att jag bli bekymrad när vi var det enda som röstad för att färdtjänsten inom Luleå kommun även skulle få användas med avstigning vid landstingetsinrättningar.

Hela min tid som gruppledare har frägan ältats om ansvaret för resor till vårdcentraler. Vi kan inte ta över landstingets ansvar hävdar kommunen - och den enskilde sitter i kläm som vanligt.

Färdtjänsten kan användas för resor till systembolaget och för att spela bingo - men inte till vårdcentraler eller tandläkare. Fast går du till privattandläkare - som inte är landstingets inrättning är det okej förstås. Hur stolligt får det vara egentligen??

Nu är läget det att jag är åter till expen efter ett osedvanligt långt kommunstyrelsemöte. Och för att undvika att jag skulle komma att behöva den färdtjänst som väl inte finns vid det laget det skulle vara aktuellt skulle jag nu behöva ta mig en runda runt Blodomloppet.

Blött och kallt. Och säkert halkigt också. Men...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback