Tack snälla nättidningen, NK

Tack snälla Kurirens nättidning, Nu kan jag länka till artikeln om Gunnar Andréns interpellation om Kirunasvenskarna.

Jag ville att "de mina" skulle få veta om detta initiativ från Gunnar Andrén innan de fick läsa det i tidningen. Men systemet - kontaktsystem som medlemsregistret heter när det ligger på nätet - behagade kolapsa idag - precis när jag skulle skicka ut detta.

Men nu har ni länken
här - och om ni nyttjat den snabbaste och aktuellaste vägen att få veta saker - min blogg - så vet ni om detta innan det är i tryck i morgon. Ni andra får skylla er själva.


Och då kan ni på köpet få veta att Gunnar Andrén - så urstockholmare han är? - är en riktigt sann Norrbottens vän. Med initiativet om Kirunasvenskarna axlar han väl en fråga som vår älskade och saknade "ledamot Anna" drev.


Själv är jag just hemkommen efter ett annorlunda Månadsmöte. Jag tyckte vi var så få när vi började. Femton (15) personer - men det kanske inte är så få när vi har en fullmäktigegrupp på 4 ordinarie. Trettiofyra (34) personer har förtroendeuppdrag - och åtta (8) av dem hade lämnat återbud med mycket giltiga skäl. Då återstår inte så många!

Och vilken kreativitet när vi lämnade de förtryckta listorna - och ägnade oss åt att visionera om det liberala Luleå som vi ska vara med och skapa. Planering och process - och skarpt läge 2010!

Nästan så jag blir sugen att överleva min egen pensionering!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback