Tripple Peter!

Det blev trippel - minst - för Peter Ericson - Exait  vid dagens prisutdelningar. Reservationen är för kvällens övningar - om det blir något ytterligare pris då?

Förutom Företagarnas pris fick han även pris som årets IT-norrbottning - av Dataföreningen  och Handelskammarens stora pris - både länsövergripande pris som de tagit tillfället i akt att dela ut vid Luleågalan.

Och jag hann med att snika till mig en kram från Peter när jag fikade tillsammans med en annan Peter (Georgson) och han hustru Birgit - med nyopererad höft.

Och Jan Carlssons stod sig väl som föreläsare. Han efterlyste en dröm för svenska folket - inte helt olikt de tankar som Lars Leijonborg utvecklade häromkvällen.

Att vice VD:n för Swedbank - Catrin Fransson - kom från Snesudden var en överraskning för mig. Och visst var vi många som visste var Snesudden låg - på hennes fråga. De spelade fotboll i samma serie som Sunderbyn - hur nu Snesudden kunde spela i Mellersta Kust?

Det enda jag har att klaga på är kaffet i äckliga stora pappermuggar!

Mathilda Tham var också en riktigt höjdare. Talade om framtidens varumärken som fyra landskap. Varför hon kommer under "gnällbältet" är att jag ska gnälla på arrangörerna som stavat hennes efternamn "Tamm". Men det kanske bara var jag som märkte - eftersom jag sökte eventuellt släktskap med Carl Tham - men om jag får vara lite elak mot den tidigare folkpartisten så undrar jag om den överintellektuelle gossen visste hur man gjorde barn?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback