Urspårade Bodensare

Eilert Gezelius är svår att förutse. Ibland gillar jag starkt det han skriver men ibland slår pendeln över rejält. Som idag när han går till försvar för Bo Johansson. Han sägs ha blåst de som har råd att bli blåsta. Skulle vara intressant att se den tabell där Eilert Gezelius klargör var gränsen går för hos vem det är tillåtet att göra inbrott.

Fast jag måste tillstå att min egen mamma i går hade någon utgjutelse om att det nog var synd om Bo Johansson. Dock var hennes infallsvinkel att han nog var lurad av några större skurkar och att nog jobbat på i god tro. En betydligt mer sympatisk vinkling än den Gezelius står för idag. Och mor känner väl för att försvara Bo Johansson utfrän den malmbergspojk han är - mor och han har rötterna i samma mylla.

Apropå mylla så blir jag sur på sign. Bodensare - eller tycker kanske snarare synd om honom/henne. Ska minsann aldrig bli lulebo och sjukhuset håller på att sjunka i dyn. Tråkigt också för Olle Lindström & co som sakta men säkert börjat bygga upp ett positivt klimat runt Boden - det är inte betjänta av sån dödgrävare som sign. Bodensare. FAST MEST SUR BLIR JAG PÅ NSD SOM INTE HAR INSÄNDARNA PÅ NÄTTIDNINGEN.

Roligare då att se sossekvinnorna i Boden som tagit rätt grepp. Självklart verkar det att Maryam Hamidi borde få stanna.

Själv ska jag dock inte stanna - utan tvärtom påbörja min förflyttning mot en dag fylld av sammanträden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback